Trends najaar/winter 2011/2012

Dit najaar kwamen er veel diverse kapsels voorbij op de catwalk in Parijs, New York, Londen en Milaan. Het komende seizoen zien we de haartrends twee kanten opgaan. Aan de ene kant zien we perfect gestylede kapsels, aan de andere kant zien we nonchalante kapsels met een warrige look.

Hieronder de trends voor de herfst en winter op een rijtje:
1. Don’t care hair
2. Le Petit Bouffant
3. Grown up seventies
4. High Shine
5. Braided en dress up hair

We zien de ‘out of bed look’ in een nieuwe stijl terug, een look die terug doet denken aan invloeden uit de jaren ’60. Dat zien we ook terug aan kapsels waarbij het haar getoupeerd wordt en daardoor meer volume heeft. De haarlook Le Petit Bouffant’ is tevens ook geïnspireerd door de jaren ’60, het uitgangspunt van deze look is een natuurlijke scheiding waarna het haar naar achteren wordt gebracht in een lage paardenstaart, knot, visgraat of vlecht bijeen gebonden wordt.

De seventies look en de high shine met glad en stijl haar waren favoriet bij designers als D&G, Ralph Lauren en Gucci. Het is een sterke, minimalistische look die bovendien zelf goed te creëren is.

Nog een trend die je zeker niet mag missen dit najaar zijn accessoires in het haar zoals de diadeem, een hoedje, of het haar in een vlecht naar achter, deze klassieke trend noemen we Braided hair voor.

De kleuren motiveren onze medewerkers om vernieuwende en draagbare looks te creëren, die de verschillende kanten en pure schoonheid van een vrouw belichten. Kracht, energie, wilde luxe en instinct zijn de kenmerken van de nieuwe kleuren voor de herfst en winter.

Laat je verleiden, inspireren en adviseren door de nieuwe haartrends voor de herfst en winter 2011-2012, vraag onze medewerkers naar deze mogelijkheden.